Ta Roret Jenter

Ta Roret Jenter

-Øk din båtkjøringsferdigheter med BakRoret!

Å ta roret på en båt er ikke lenger forbeholdt bare én kjønnsgruppe. Hos BakRoret tror vi på å bryte ned barrierer og gi kvinner muligheten til å stige inn i kapteinens rolle. Med stolthet presenterer vi «Ta Roret Jenter» – et to-dagers kurs som gir deltakerne nødvendige ferdigheter, selvtillit og kunnskap for å navigere vannene med trygghet og mestring.

Ta Roret Jenter< har gitt meg økt kompetanse, nye vennskap og selvtillit som båtfører. Takk til BakRoret for å åpne døren til en verden av muligheter på sjøen!

Anne, Ålesund

Ta Roret Jenter kort oppsummert

  • Erfarne Instruktører: Våre dyktige og kvalifiserte instruktører har lang erfaring innen båtliv og båtføring. De er klare til å veilede og inspirere deg gjennom kurset.
  • Bevisst Praktisk Tilnærming: Kurset går over to dager og er designet for å gi deltakerne praktisk erfaring i båtkjøring. Vi fokuserer på viktige ferdigheter som å legge til og legge fra, slik at du kan føle deg komfortabel i enhver havn.
  • Sjøveisregler og Sjømannskap: Vi gir en grundig innføring i sjøveisregler og praktisk sjømannskap. Dette gir deg en solid forståelse av sikker navigasjon og hjelper deg med å ta trygge beslutninger på vannet.
  • Mestring og Selvtillit: Vårt hovedmål er å gi deg den nødvendige selvtilliten til å føre båt på egen hånd. Vi ønsker å øke din mestringsfølelse og glede ved å være på sjøen.

 

Ta Roret jenter er praktisk og sosialt

Kursene er ikke bare lærerike, men også morsomme og sosiale. Vi tror på å skape et støttende miljø der du kan dele erfaringer, lære fra hverandre og bygge bånd med andre likesinnede deltakere.

Investering I Dine Ferdigheter:

Prisen for «Ta Roret Jenter» kurset er 3 400 kroner per deltaker. Dette er en investering i din personlige utvikling, båtsikkerhet og glede ved å utforske sjøen.

Vi utfordrer deg til å ta kontroll over roret og skape din egen båteventyr. Sammen øker vi ikke bare kunnskapen, men også sikkerheten på vannet. Bli med oss på «Ta Roret Jenter» kurset og oppdag den spennende verdenen av båtføring. Ta det første steget mot å være kaptein på din egen skute!

Om BakRoret

BakRoret– Kurs Som Gjør deg Trygg på Sjøen. Vi Holder til i Ålesund, men holder kurs i hele Møre og Romsdal

Kontakt oss

Jan Petter Ytreberg

jpy@bakroret.no

Kontakt

Hva gleder henvendelsen?
Dine kontaktdetaljer?
Din melding?